Team Mojos FAQ

Här nedan har vi samlat svaren på några vanligt förekommande frågor angående oss och våra kaffemaskinslösningar.

Vilka varumärken jobbar ni med?

Vi samarbetar med de mest innovativa och engagerade maskintillverkarna på marknaden i direkt kontakt utan mellanhänder; Faema, Slayer Espresso, Dalla Corte, Quamar och Bunn. 

Erbjuder ni rikstäckande maskinservice?

Vi erbjuder kaffemaskinslösningar för alla typer av behov och tillsammans med vår servicepartner utför vi rikstäckande maskinservice för snabb och kompetent hjälp.

Erbjuder ni kaffemaskiner för privatmarknaden?

Vi tillhandahåller kaffemaskiner, kvarnar och relaterade produkter ur premuimsegmentet för privatpersoner via Mojo Home.

Erbjuder ni lösningar för kaffe på jobbet?

Våra helautomatiska maskiner passar utmärkt till arbetsplatser. Vi har ett stort nätverk av duktiga återförsäljare som specialiserar sig på att hyra ut kaffemaskiner till arbetsplatser och tillhandahålla kaffe och övriga tjänster.

Vad är Mojo Home?

Mojo Home är en marknadsplats för privatpersoner och hemmmabaristas för att utöka och utveckla sin kunskap för kaffe och hitta den perfekta hemmautrustningen! Här erbjuder vi ett premiumsortiment av kaffemaskiner, kvarnar och tillbehör. Vårt utbud tillsammans med vår långsiktiga kaffekunskap och tekniska kunnande gör oss unika i Sverige och Norden. Vi representerar bland annat varumärken som Slayer Espresso, Dalla Corte, Sanremo och Quamar.

Vad är Extraction Mojo™?

Extraction Mojo™, (eller ExMo™ som vi också kallar det),  kvalitetssäkrar kombinationen av ett specifikt kaffe med en specifik kaffemaskin ur vårt sortiment och säkerställer att kaffet smakar precis som det är tänkt. Det är vårt sätt att inte lämna något åt slumpen.

Vilka kafferosterier samarbetar ni med?

Vi tillhandahåller utrustning och service till många av våra svenska rosterier, stora som små. Vårt hjärta slår självklart lite extra hårt för våra mindre rosterier som har kvalitet, smak och hållbarhet i fokus.

Kan man prova era kaffemaskiner och kvarnar?

Självklart! I vårt showroom i Skarpnäck, strax söder om Stockholm, har vi många av våra kaffemaskiner och kvarnar redo för att provköras. Hör av dig till oss om du vill komma förbi!