Mojo Home, en marknadsplats för privatpersoner och hemmabaristas.

Mojo Home är en marknadsplats för privatpersoner och hemmabaristas för att utöka och utveckla sin kunskap för kaffe och hitta den perfekta hemmautrustningen!

Här erbjuder vi ett premiumsortiment av kaffemaskiner, kvarnar och tillbehör. Vårt utbud tillsammans med vår långsiktiga kaffekunskap och tekniska kunnande gör oss unika i Sverige och Norden.

Vi tror på unikhet; alla användare har sina egna behov och vad de ser som det bästa kaffet för dem. Det är därför vi erbjuder personlig och skräddarsydd service. Med våra partners vill vi skapa en plattform för att sprida kaffekunskap, bygga gemenskap och höja användarens upplevelse.

Långsiktiga relationer är ett av våra kärnvärden.

Det är därför vi bara väljer att arbeta med de mest innovativa producenterna i branschen. Utan mellanhänder kan vi garantera marknadens bästa support och prissättning.

För den svenska marknaden har vi valt att arbeta med Quamar, Sanremo, Dalla Corte, Faema och Slayer Espresso. Alla val kommer från många års erfarenhet av att arbeta på den professionella marknaden, och vi vet att dessa erbjudanden från våra partners är i toppklass inom deras del av marknaden.